27 januari

God kväll kära läsare!

Detta har varit en mysig torsdag med besök av både barnens morbror Per och Vilhelms fadder Julia. Toppen att ha lite folk hemma som kan hjälpa till med barnen när David jobbar. David sov borta i går kväll också och det tar lite extra på krafterna att var ensam. Nu har han äntligen kommit hem till allas stora glädje. Allra gladast blev nog ändå Vilhelm som ägnade en timma av kvällen i går till att leta efter David, under täcken, kuddar, i garderober och på andra ställen där en pappa skulle kunna få plats. "dadda?! dadda?!" ropade han under tiden han letade. Har börjar misstänka att dadda är en blandning av pappa och David. Nu har Vilhelm i alla fall somnat och även Gustav ligger och sover. David kollar på TV och jag passar på att skriva lite här..
Hoppas att ni alla har haft en fin dag!
Lite bilder från dagen.






25 januari

Hej!
De senaste två dagarna har jag avslutat kvällarna lite tröttare än vanligt. Detta beror på att David började jobba heltid igår. Med andra ord så är jag ensam med de små busarna nästan hela dagarna. Trots att det är skönare när David är hemma så måste jag säga att det fungerar väldigt bra att vara själv med dom. Kanske beror det dock på att jag har två små änglar till söner. Söta som sockervadd är vad dom är!

Igår var barnens mormor här o hjälpte mej att få med mej båda barnen till butiken för att införskaffa lite mat och andra förnödenheter. Senare på kvällen kom Johanna hit på lite mat och filmkväll. Vi såg en oerhört läskig film, och jag måste erkänna att läskiga filmer inte är något för en ung mammas känsliga sinne.

Idag har jag o barnen varit nere på stan en sväng och sen har vi varit hemma och lekt. Jag har även hunnit tvätta lite i vår tvättstuga som i ligger i källaren, 4 våningar ner. David sover hos sina föräldrar i natt så jag förblir ensam tills imorgon. Vilhelm har nu somnat och Gustav har även han somna efter ett varm och skönt bad, så nu ska jag äta mat och kolla på Tv. Sen blir det nog sömn för mej ganska snart också.

Buskorven!
Skål!!!
Vilhelm kan själv.
Nybadad bäbis

Söndag och bubbelbad

Idag har jag o barnen haft en lugn o skön dag hemma i lägenheten. Pappa David försvann iväg till jobbet i morse, men snart dyker han nog upp här hemma vilket vi alla ser fram emot. Men helt ensamma har vi inte varit idag. Vi har nämligen haft besök av finaste Christine som glatt hjälpt mej med ungarna. Ikväll har Vilhelm tagit sitt första bubbelbad, vilket han ÄLSKADE! Jag älskade det dock inte riktigt lika mycket då det var skum över hela badrummet och även över hela mej när vi var klara, men det var det värt! Ren och glad springer Vilhelm nu runt och leker för fullt och Gustav ligger och sover i soffan. Så fort Vilhelm har lagt sig så skall det lagas mat och sen blir det fotboll på TV med David.

nybadad och busig
Första bilden på mamma Anne och lille Gustav (22 december)

Im back

Hej och förlåt för att jag inte har uppdaterat er på länge. Vårt internet har nämligen inte velat fungera på några veckor men nu tycks det äntligen ha bestämt sej för att vara vår än igen.
Hur som helst så har jag hittat på en massa trevliga saker den här veckan. Jag har lekt med kidsen, träffat en hel drös sköna människor och igår var jag på en ofantligt trevlig konsert med sångfågeln Therese.
Idag är det den 22 januari vilket betyder att minstingen blir en månad. Detta skall firas med ännu en mysig hemmakväll på Ättehögsgatan.
Här kommer lite bilder från veckan som har gått.

Syskonkärlek







Vilhelm och hans nya ultrasöta kompis Malva på café Glädjebubblan i Vasa.
Kolla in Malvas mammas blogg för att se fler söta bilder.



Mazariner och goda grytan

En dag går fort. Väldigt fort. Men när jag ligger i sängen på kvällen och undrar vad i hela friden jag har fått gjort under en dag, så inser jag ofta att det är en hel del. Att hålla två bebisar glada, mätta och rena tar sin lilla tid. och däremellan ska man själv hinna äta och om man har tur kanske hinna ta sig en dusch.
Idag har vi hunnit allt detta. Och vi har även hunnit ha besök av min fina kusin Anna som bjöd på mazariner. Tack Anna!

Vilhelm har idag ett litet middagstips till er alla.
Middagstipset består av en härlig matburk som går att hitta i närmsta matbutik. Han vill dock påminna er om att ni bör ha fyllt 1 år för att få äta denna till middag. Burken har namnet: Den goda grytan.
Är inte detta ett fantastiskt namn på en maträtt?!
Den verkar också hålla måttet för att få ha ett detta namn. Vilhelm älskar denna burk! Han skulle nog gärna sluka den till middag alla veckans dagar om han själv fick bestämma.



Lille Gustav hälsar att bröstmjölk inte är så dumt det heller. Ett hett tips för er i lite yngre åldrar!


Söndagskalas

Hej o hå!

Nu är vi nyss hemkomna efter att ha haft en fullspäckad dag i goda vänners lag. Vi har hunnit med både kyrkbesök, fotbollshäng hemma hos Karin, Fredrik och Melker och födelsedagskalas hemma hos Johanna.
En riktigt bra söndag helt enkelt!

Eftersom bilder är kul och jag inte orkar skriva mer så sammanfattar jag även dagen i några bilder.










Dag två

Jaha, då var det ju det där med att man ska ha tid och ork att blogga samtidigt som man har två barn att ta hand om... Kan någon av er andra bloggande mammor förklara för mej hur det går till?

Tänkte i alla fall att jag redan dag två inte kan ge upp. Så nu sitter jag här med ett glas mineralvatten i min hand (ett stort tack till den som uppfann denna fantastiska dryck!!) och försöker hålla ögonen öppna samtidigt som jag försöker skriva något trevligt.

Jag skulle vilja sammanfatta denna dag som regnig men bra! Båda mina söner sover nu, mätta och nöjda. Dom är världens finaste också om jag har glömt nämna det tidigare. Finare pojkar får man leta efter!
Imorgon händer massor av roliga saker så nu ska även jag sova så att jag orkar.

Puss och god natt!

Vilhelm tittar ut på ett regnigt Göteborg




Samtidigt som lille Gustav ligger och myser omedveten om vad regn är..

Välkomna!

Så, nu har det hänt.. Det som vi alla så länge har väntat på.. Jag, Anne, har skaffat en blogg. En blogg måste man ju ha har jag hört. Framförallt om man är 20 år och tvåbarnsmor.

Tänkte att jag en annan dag presenterar mej och min familj lite mer. Men om jag ska beskriva den i korta drag så består den av mamma Anne (20år), pappa David (25år), Vilhelm 14 månader och Gustav 16 dagar. En härlig kompott vill jag lova!

Jag har fått stränga order av min kusin Anna att en bra blogg består av många bilder, så därför får ni här en bild från dagens pulkaåkning.








RSS 2.0