30 juni

God kväll.

Nu ligger barnen o sussar sött i sina sängar och då är det dags för lite mamma-tid, det vill säga Ben & Jerrys, skön musik i högtalarna och en dator i knät..
Frisknade till igen i måndags och då var det dags för jobb. I tisdags fyllde jag år och det firade jag med sol, god mat och finfina vänner. Igår och idag har jag njutit av solen tillsammans med mina två alldeles egna solstrålar. Imorgon kommer mamma (mormor) hit på besök och på lördag kommer pappa (morfar). Mysigt.


Nu ska även jag snart krypa ned i sängen.. Men före det vill jag önska er alla en god natts sömn och en fin morgondag. På återseende!

Och här kommer lite bilder som vanligt :)

Gustav 6 månader

Bubbel på kusin Annas balkong på födelsedagen. Bättre kan det knappast bli.


Fina fina Anna

Vattenkrig


Kärlek

Dessa fina bilder är tagna av Anna så kolla in hennes hemsida för fler bilder.

26 juni

Hej!

Idag skiner solen äntligen ute, men i stället för att njuta av det så ligger jag ihopkurad inne under täcket och knaprar alvedon. Farbror Feber och Fröken Halsont har kommit på besök, men vi får hoppas att de snart tar sitt pick och pack och försvinner.

Det enda trevliga med att vara sjuk är att man äntligen får lite tid över till att sova, kolla på dåliga tv-serier och blogga :)

Midsommar firade jag, David och barnen tillsammans med Davids familj och en amerikansk familj uppe i Solhelm. Det dukades fint, lagades god mat, dracks snaps och dansades runt midsommarstång. Tros lite vattenläckage från himmelen så blev det en fin dag.
Barnen växer o står på. Gustav firade halvårsdag i veckan och Vilhelm blir hela 20 månader på tisdag. Jag märker redan att de börjar ha mycket glädje av varandra, vilket är mysigt. Här om kvällen när jag skulle lägga dem för att sova så låg de och kramades och pussades en lång stund. Mina små hallonbåtar!!

Här kommer några bilder från besök hos min moster o morbror förra veckan:


Vilhelm och min kusin Alfred sitter på youtube och kollar på tåg. Häftiga grejer!

På promenad för att kolla på grannens hästar

Framme vid hästarna


Bilder från helgens midsommarfirande:

Gustav i sommarkrans

Middag i huset

Vilhelm på morgonpromenad
Vilhelm somnade i skottkärran..

RSS 2.0