31 maj

God kväll

I kväll bloggar jag och Vilhelm ifrån Krokslätt. Gustav har somnat för natten och Vilhelm läser bok och snuttar på sin kanin. Eftersom veckan har bestått av regn och blåst så har jag och barnen mest hållt oss innanför hemmets trygga dörrar. Vi har haft besök av fina vänner och rensat i skåp och lådor, vilket var välbehövligt. Igår när solen äntligen tittade fram så tog vi oss en sväng till Liseberg för att vandra runt i parken. Jag hade planerat att åka karusell med Vilhelm, men han tyckte inte det var en bra idé. Vi fick även köpt en fin Hello Kitty-ballong som sedan lossnade från sitt snöre och gav sej ut på en flygtur över staden.
Gårkvällen/natten och dagen har vi spenderat på akuten och barnmedicin på Östra sjukhuset. Vilhelm har varit lite snuvig i veckan och igår kväll fick han väldigt svårt att andas. Det var en hemskt jobbig kväll för lillkillen, men nu mår han bättre och han är hemma på permission över natten. I morgon blir det tillbaka till sjukhuset för lite prover.

Bilder från veckan:


















22 maj

Hej. Hejsan. Hallå.

Idag står det fint till med den lilla familjen på Ättekullen. Helgen har varit superb & fylld av massor av trevliga aktiviteter. Igår döptes lille Gustav i Landala kapell. Det blev en succé! Gustav är mycket nöjd med sin dopdag. Han vill gärna tacka alla fina vänner som kom, tacka mormor och farmor för den goda tårtan och de mumsiga bullarna som slukades (dock inte av honom själv), han vill även tacka för alla finfina presenter han fick! Inte minst vill han tacka prästen Eskil som döpte honom, faddrarna Karin & Fredrik och musikerna.
Han passar på att tacka här i fall han skulle glömma bort att tacka på annat sätt.

Gustav & Eskil

Helgen har även bestått av grillning, barnfri kväll på stan med en Johanna & en öl, lägenhetsvisning, promenad i regnet & annat mysigt. Bilderna nedan är från dagen.

Vilehlm & vattenpölen

Vilhem i full fart med lillebror i vagnen på väg mot coop för att införskaffa kvällsmat

Bokläsning i sängen
Hålla hand är mysigt

Nu sover de små kottarna så då ska även jag ta o krypa till sängs. Behöver lite extra sömn den här veckan då jag ska vara ensam med barnen. Pappa David är nämligen på besök i den kungliga hufvudstaden och kommer inte hem fören på fredag.. Vi hoppas att han får det ball & att han köper med sej fina souvenirer hem till oss. (hoppas att du läser detta David) :)

Godnatt!





13 maj

DAGEN I BILDER:

Vi har myst i Kolonistugan.

Turturduvorna Malva & Vilhelm har åkt dubbelvagnen


Vilhelm & Malva har matat ankorna, måsarna och duvorna.

Bästaste mamma Emeli & barnen

Gammis (ägaren av kolonilotten där vi spenderat dagen.)
var gladerligen barnvakt åt alla barnen.

ANDRA BILDER FRÅN VECKAN SOM GÅTT:

Gustav

Fika med Sara

Jag & Gustav

7 MAJ

God kväll!

Tiden går verkligen fort! De senaste två veckorna har bara sprungit förbi. Jag har jobbat mycket det senaste så tiden jag har haft hemma har jag velat spendera med barnen. Därav har det inte blivit så mycket tid framför datorn.
Idag har jag haft en ledig dag och därför har jag hunnit med en massa både trevliga och otrevliga sysslor. Jag har avnjutit en frukost på stan med Emma, varit på picnick vid Härlanda tjärn med barnen och Lydia och hennes två barn. Jag har även vikt tvätt, städat, lagat mat och rensat avlopp. Så nu är det även dags för mej att krya ned under täcket, men först tänkte jag bara lägga upp lite bilder från de senaste dagarna.












RSS 2.0