21 december

Julen nalkas och då också med andra ord Gustavs födelsedag. Imorgon går årets fest av stapeln, med tårta, saft och paket! Som en  liten förfest för självaste julhelgen liksom. Julen har vi inlett denna veckan med Liseberg i måndags och julbord på mamma Annes jobb igår. Där slukades en stor mängd pepparkakor av de två små kakälskarna. Förra veckan spenderade mamma Anne i sängen tillsammans med halsflussen så denna veckan blir det mycket kvalitetstid med barnen. Därmed Snövit, vällingkrig, julklappsinslaging, musikstunder och mycket annat.

Idag har mamma Anne varit på magnetröntgen. Det var en mycket obehaglig upplevelse. kanske något av de mest obehagliga saker hon upplevt. Så ikväll får hon vara hemma och ta det lugnt för att återhämta sej efter detta. Bästa medicinen har hon hört skall vara julmust, så en stor mängd av denna ädla dryck kommer att insupas.

Eftersom jag inte är en så aktiv bloggerska så är jag väldigt säker på att det inte blir något mer bloggande den närmsta veckan. Därför vill jag och mina söner önska er alla en glad jul och ett bra nytt år!

Kärlek från Ättehögsgatan

(Här kommer lite suddiga men trevliga bilder från måndagens Lisebergsbesök.)



Bästa Jonas och Emma gjorde oss sällskap


Gustav höll sej mest innanför åkpåsens trygga sömmar




















Lille ettåringen. För exakt ett år sedan åkte vi i bilen påväg till normalförlossningen på
Östra sjukhuset och 06.25 dagen efter tittade du ut.
Kul: Nej, inte så.
Värt det: Flera gånger om!
Älskar dej Gustav Eskil Sebastian Råsmark




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0