27 januari

God kväll kära läsare!

Detta har varit en mysig torsdag med besök av både barnens morbror Per och Vilhelms fadder Julia. Toppen att ha lite folk hemma som kan hjälpa till med barnen när David jobbar. David sov borta i går kväll också och det tar lite extra på krafterna att var ensam. Nu har han äntligen kommit hem till allas stora glädje. Allra gladast blev nog ändå Vilhelm som ägnade en timma av kvällen i går till att leta efter David, under täcken, kuddar, i garderober och på andra ställen där en pappa skulle kunna få plats. "dadda?! dadda?!" ropade han under tiden han letade. Har börjar misstänka att dadda är en blandning av pappa och David. Nu har Vilhelm i alla fall somnat och även Gustav ligger och sover. David kollar på TV och jag passar på att skriva lite här..
Hoppas att ni alla har haft en fin dag!
Lite bilder från dagen.






Kommentarer
Postat av: Sofia P

I like it! Den första bilden är helt ljuvlig.. Och pojkarna är ju så söta så man smäller av. Bra jobbat!

2011-01-27 @ 21:46:01
Postat av: Caroline Andersson

ååh vilka fina killar du har!! blir ju nästan lite småkär sådär! Vilhelm är kanske lite liten för mig annars hade jag haft första tjing ;) helt ljuvliga!



kram

2011-01-27 @ 22:02:20
Postat av: Em - Mamma till Malva.

Vad ni är fina :) & söta lilla Vilhelm, haha! När Pete jobbar går Malva och bankar på ytterdörren och ropar "pappaaaaaaa! pappaaaaaa!". De är onekligen poppis, de där männen ;)

2011-01-28 @ 09:13:16
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Postat av: RytmikMaei

2011-01-31 @ 20:43:35
Postat av: RytmikMaria

Vilken fin blogg och vilka sötiskillar! Fick tips från Johanna om din blogg o va ju tvungen att spana in nytillskottet! Jättesöt! Och va stor Vilhelm blivit. Välkomna till buråsrytmiken om ni orkar längre fram. Kram

2011-01-31 @ 20:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0