6 mars

Kära vänner.

Här kommer en uppdatering av de senaste dagarnas bravader. I torsdags var vi på besök hos våra fina vänner Emeli, Malva och Pete. Där bjöds på mycket välsmakande mat, härliga bananmuffins, massor av lek och även lite slagsmål. Vilhelm och Malva som annars är mycket kärleksfulla mot varandra kom inte riktigt överrens om vem som skulle ha vilken leksak så det blev lite onda blickar ibland. När de både fått lite mat i magen så kom pussarna och kramarna fram.







På fredagen hade vi mormor Lisa på besök vilket var väldigt uppskattat, både av mej och de små barnen. Vi åt tacos och myste. På eftermiddagen tog Johanna med oss till sin mamma Ninni och syster Sofia på fika. Ninni måste jag säga är en av mina absoluta idoler, då hon har lyckats föda och uppfostrat 8 barn, och även lyckats mycket väl med detta! En supermamma med andra ord. En eloge till denna fantastiska kvinna!
När vi skulle bege oss hem så kom farfar Kalle och hämtade Vilhelm så att han fick sova i Krokslätt. Alltid skönt att få lite hjälp med barnen, och tro mej, det underlättar väldigt mycket att "slippa" Vilhelm en liten stund ibland så att man kan ägna lite mer tid och uppmärksamhet åt lille Gustav.

barnen och bästaste mormor Lisa

På lördagsförmiddagen så gick jag och Gustav på second hand tillsammans med Emeli och Malva. På second handen mötte vi upp Emelis mormor och hennes underbara tantgäng. :) Varje lördag träffas dessa sköna damer på ungdomshjälpens second hand och shoppar och fikar, en härlig tradition! Vi kommer absolut att följa med igen.

David och Vilhelm kom och hämtade upp mej och Gustav efter damträffen och så bar det av mot Eriksberg och familjen Balldin. Där kollades det på skidåkning och bjöds på god mat och trevligt umgänge. Jag och Karin fick en skön stund i solen på deras balkong med äppelpaj och kaffe medan papporna passade kidsen, Underbart!

spännande skidåkning

Lycka...

Vilhelm och Melker

På kvällen kom min vän Lisa hem till oss och vi kollade på melodifestivalen, snackade och åt godis.. Mysigt!
Idag (söndag) så har jag och barnen haft min vän Sofia och hennes son Levi på besök. Nu sover barnen middag och jag sitter och väntar på att David ska komma hem från jobbet. I kväll blir det en mysig hemmakväll på Ättehögsgatan.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Berit Råsamark

Oj, vi kanske lånade David (eller bilen snarare) lite för länge idag...? Vi hann iallafall med både springrunda i Gunnebo och IKEA. Det är jättemysigt att låna Vilhelm, han är ju så trevlig och otroligt snäll. Han hjälpte Kalle i trädgården igår, bar en spann ut och in i växthuset och stod i.



Kramar

/Farmor Berit

2011-03-06 @ 18:32:29
Postat av: Mamma Anne

Nej då Berit, det är ingen fara!! :) Låter som att ni haft en toppendag i alla fall.

Se där, det blir nog en liten trädgårdsmästare av honom.

Kunde ni passa Vilhelm 12e-13e mars när jag ska till Varberg tror du? Eller jag ringer om det. Vi hörs!

Kram

2011-03-06 @ 23:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0