22 maj

Hej. Hejsan. Hallå.

Idag står det fint till med den lilla familjen på Ättekullen. Helgen har varit superb & fylld av massor av trevliga aktiviteter. Igår döptes lille Gustav i Landala kapell. Det blev en succé! Gustav är mycket nöjd med sin dopdag. Han vill gärna tacka alla fina vänner som kom, tacka mormor och farmor för den goda tårtan och de mumsiga bullarna som slukades (dock inte av honom själv), han vill även tacka för alla finfina presenter han fick! Inte minst vill han tacka prästen Eskil som döpte honom, faddrarna Karin & Fredrik och musikerna.
Han passar på att tacka här i fall han skulle glömma bort att tacka på annat sätt.

Gustav & Eskil

Helgen har även bestått av grillning, barnfri kväll på stan med en Johanna & en öl, lägenhetsvisning, promenad i regnet & annat mysigt. Bilderna nedan är från dagen.

Vilehlm & vattenpölen

Vilhem i full fart med lillebror i vagnen på väg mot coop för att införskaffa kvällsmat

Bokläsning i sängen
Hålla hand är mysigt

Nu sover de små kottarna så då ska även jag ta o krypa till sängs. Behöver lite extra sömn den här veckan då jag ska vara ensam med barnen. Pappa David är nämligen på besök i den kungliga hufvudstaden och kommer inte hem fören på fredag.. Vi hoppas att han får det ball & att han köper med sej fina souvenirer hem till oss. (hoppas att du läser detta David) :)

Godnatt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0